Skip to main content

rebalance

Υλικά για 12 φέτες ψωμί

  • 6 ασπράδια
  • 6 αυγά κρόκοι
  • ½ κ.γλ. κρεμόριο
  • 180 γρ τυρί κρέμα μαλακωμένο
  • ½ κ.γλ. θαλασσινό αλάτι
  • 2 Κ.Σ. κρυσταλλική ερυθριτόλη με γλυκοζίτες στέβιας

    Εκτέλεση
    1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150° C.
    2. Βάζετε τα ασπράδια σε ένα μεγάλο μπολ
    3. Σε ένα άλλο μπολ βάζετε του κρόκους με το αλάτι και το γλυκαντικό και το αφήνετε στην άκρη.
    4. Χτυπάτε τα ασπράδια με το κρεμόριο για 8 λεπτά μέχρις ότου γίνουν μια σφιχτή μαρέγκα.
    5. Χτυπάτε με μίξερ τους κρόκους για 4 λεπτά μέχρι να ασπρίσουν. Ρίχνετε το τυρί κρέμα και χτυπήστε καλά.
    6. Ενσωματώνετε τους κρόκους στην μαρέγκα απαλά με μια σπάτουλα προσπαθώντας να μην χάσει τον όγκο της η μαρέγκα.
    7. Απλώνετε σε ταψί 40 x 30 εκατοστά μια λαδόκολλα και την λαδώνετε.
    8. Ρίχνετε το μίγμα, το απλώνετε ομοιόμορφα να πάει παντού με μια σπάτουλα.
    9. Το ψήνετε για 18 με 20 λεπτά.
    10. Αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε 12 τετράγωνες φέτες.
    11. Μπορείτε να διατηρήσετε τις φέτες ψωμιού στην κατάψυξη για να φτιάχνετε σάντουιτς.
Προβολές: 3692

Πρωτεϊνικό ψωμί χωρίς υδατάνθρακες