Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι καρύδας, το κλαριφιέ βούτυρο, την μαγειρική σόδα και το αλάτι.
Προσθέτετε τα αβγά και ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσει η ζύμη.
Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη ξεκινήστε τη στρωματοποίηση σε ένα ταψί με 20 – 22 εκατοστά διάμετρο . Κατανέμετε τη ζύμη ομοιόμορφα τόσο στο κάτω μέρος όσο και στις πλευρές του ταψιού για να το καλύψετε στο σύνολό του. Δεν χρειάζεται να το λαδώσετε καθώς το λίπος στη ζύμη θα βοηθήσει να μην κολλήσει.
Ψήνετε τη βάση για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ελαφρώς. Σημειώστε ότι οι πλευρές μπορεί να ροδίσουν πιο γρήγορα από το κάτω μέρος.
Ενώ η βάση ψήνετε ετοιμάζετε τη γέμιση.
Βάζετε το ελαιόλαδο σε ένα μέτριο τηγάνι, τοποθετήσαμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το σπανάκι στο τηγάνι. Σοτάρετε για 2-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέστε το θυμάρι και ένα πασπαλίζουμε με αλάτι
Αφαιρέστε την βάση από το φούρνο και αφήστε το βάση και το σπανάκι να κρυώσουν.
Σε μεσαίο μπολ χτυπήστε ελαφρά μαζί τα αβγά και το γάλα καρύδας.
Απλώστε ομοιόμορφα το σπανάκι στη βάση. Ρίξτε το μίγμα γέμισης πάνω από τα σπανάκι μέχρι να καλυφθεί πλήρως.
Ψήνετε για 30 λεπτά. Ελέγξτε εάν η γέμιση στο κέντρο έχει ψηθεί χρησιμοποιώντας οδοντογλυφίδα.
Αφήνετε να κρυώσει για 5 λεπτά, κόβετε και σερβίρετε.