Πληκτρολογήστε μία λέξη "κλειδί" για να αναζητήσετε τη συνταγή που επιθυμείτε.

Κετογονική μαγιονέζα με MCT C-8 σε 5 λεπτά

Υπάρχει η αντίληψη πως η μαγιονέζα δεν είναι υγιεινή. Θα συμφωνήσω στο ότι καμία μαγιονέζα του εμπορίου δεν είναι υγιεινή γιατί δυστυχώς δεν φτιάχνεται με ποιοτικά έλαια. Όλες οι μαγιονέζες του εμπορίου φτιάχνονται με σογιέλαιο (καταστρέφει το θυρεοειδή), κραμβέλαιο, ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο ή άλλο φλεγμονώδες σπορέλαιο / φυτικό έλαιο που προωθούν τη γήρανση και είναι εξίσου βλαβερά όσο και η ζάχαρη για τον οργανισμό μας. Η λύση είναι να αφιερώσουμε μόλις 5 λεπτά και με ένα ραβδομπλέντερ, τις κατάλληλες κινήσεις και το σωστό κετογονικό MCT C-8 λάδι μέσης αλύσου θα έχετε την πιο γευστική την πιο υγιεινή κετογονική μαγιονέζα.

Αυτό το έλαιο είναι κάνει την μαγιονέζα πραγματικά κετογονική, έχει απαλή υφή και γεύση και μάλιστα είναι το καλύτερο MCT έλαιο. Το προτείνω ιδιαίτερα για όσους κάνουν την κετογονική για να θεραπεύουν θέματα υγείας όπως επιληψία, σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες νευροεκφυλιστικές παθήσεις, που θέλετε να ενισχύσετε την παραγωγή των θεραπευτικών κετονών. Θα την λατρέψετε και θα κάνει όλα τα γεύματα σας κρύα ή ζεστά πιο απολαυστικά.

 1½ φλιτζάνι (1 μερίδα = 1 κουταλιά της σούπας)

Ανά μερίδα: 92 θερμίδες, 10γρ λίπος, 0.3γρ πρωτεΐνη, 0.1γρ υδατάνθρακες, 0γρ εδώδιμες ίνες

Υλικά

  • 2 κρόκοι αβγών ελευθέρας βοσκής (ημέρας) σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 κ.γλ. χυμό λεμονιού
  • 2 κ.γλ. μηλόξιδο
  • 1 φλιτζάνι MCT C-8 oil (Μπορείτε να βρείτε το προϊόν ΕΔΩ )
  • 1 Κ.Σ. άγλυκη μουστάρδα
  • ½ κ.γλ. θαλασσινό αλάτι
  • ½ κ.γλ. ερυθριτόλη με στέβια

Εκτέλεση

  1. Φροντίστε όλα τα υλικά σας να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, διαφορετικά η μαγιονέζα θα κόψει. Τα αβγά θέλουν τουλάχιστον μία ώρα έξω από το ψυγείο.
  2. Βάλτε από την αρχή όλα τα υλικά με τη σειρά που αναγράφονται στο δοχείο του ραβδομπλέντερ.
  3. Τοποθετείτε το ραβδομπλέντερ στον πάτο του κυλινδρικού δοχείου.
  4. Ξεκινάτε να τα χτυπάτε μέχρι να αρχίσουν να πήζουν, στη χαμηλότερη ταχύτητα, κουνώντας αργά και κυκλικά τη ράβδο.
  5. Όταν στο κάτω μέρος αρχίζει να πήζει και να αλλάζει χρώμα, τραβάτε πολύ αργά προς τα πάνω το ραβδομπλέντερ, μέχρι να φτάσετε στο ψηλότερο σημείο.
  6. Το κάνετε άλλη μια φορά από κάτω μέχρι επάνω και είστε έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό να το κάνετε υπομονετικά και να μην βιαστείτε να το ανεβάσετε.
  7. Μεταφέρετε τη μαγιονέζα σε ένα γυάλινο δοχείο με καπάκι.
  8. Μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι 5 ημέρες.

 

Ετικέτες: Συνταγές για διαβητικούς, Συνταγές, Αλμυρές συνταγές, Κετογονική διατροφή