Skip to main content

rebalance

Μια συνταγή για λευκή σοκολάτα κατάλληλη για όσους ακολουθούν ένα κετογονικό αυτοάνοσο διατροφικό πρωτόκολλο.

Υλικά για 8 μερίδες
80 γρ βούτυρο κακάο
1 μεζούρα υδρολυμένο πεπτίδιο κολλαγόνο, βανίλια 
σπόρους από 1 βανίλια
μια πρέζα θαλασσινό αλάτι
λίγες σταγόνες στέβια (ανάλογα πόσο γλυκιά την θέλετε)

Εκτέλεση
1. Λιώνετε το βούτυρο κακάο σε μπεν μαρί, προσεκτικά να μη ζεσταθεί πολύ.
2. Απομακρύνετε από τη φωτιά προσθέτετε την βανίλια, το αλάτι και το κολλαγόνο και ανακατεύετε καλά το μίγμα.
3. Ρίχνετε το μίγμα με μια σπάτουλα σε μια φόρμα σιλικόνης για σοκολάτα ή απλά σε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Μπορείτε να τα κάνετε και σοκολατάκια.
4. Το βάζετε στην κατάψυξη για να στερεοποιηθεί πιο γρήγορα. Αφού στερεοποιηθεί μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο.

Διαβάστε για τα πολλά οφέλη του κολλαγόνου ΕΔΩ