Ένα γρήγορο και εύκολο πρωτεϊνικό πρωινό χαμηλών υδατανθράκων. Ακόμα και αν δεν το φάτε εκείνη τη στιγμή μπορείτε να το πάρετε μαζί σας ή να το φάτε ως απογευματικό σνακ.
Υλικά 1 μερίδα (2 βάφλες ανά μερίδα)
- 1 μεζούρα σκόνης πρωτεΐνης με γεύση βανίλια (Kολλαγόνου ή ISO:PRO Whey)
- 1 αβγό (κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής και βιολογικό)
- 3 Κ.Σ. γάλα καρύδας ή νερό
- ½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ ( ιδανικά χωρίς γλουτένη)
- μια πρέζα ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνεται τη βαφλιέρα στην μέτρια θερμοκρασία.
- Ψεκάζετε με λίγο λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο.
- Ανακατεύετε τη σκόνη πρωτεΐνης, το αβγό, το γάλα καρύδας ή το νερό, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους μέχρι να αναμιχθούν πλήρως.
- Ρίχνετε το μισό μίγμα στη ζεστή βαφλιέρα και μαγειρεύετε σύμφωνα με τις οδηγίες του βαφλιέρα σας.
- Κάνετε το ίδιο με το άλλο μισό μίγμα.
- Σερβίρετε τις βάφλες σας με λίγο βούτυρο.