Skip to main content

rebalance

Για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά, η παρακάτω συνταγή είναι ιδανική εφόσον ακολουθείτε μία διατροφή χαμηλών υδατανθράκων (κετογονική) ! Ένα low carb, λοιπόν, γεύμα Ζυμαρικών με κρέμα γάλακτος, παρμεζάνα και μπρόκολο έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά! 

Υλικά για 4 μερίδες
• 30γρ βούτυρο
• 55γρ τυρί κρέμα
• 1/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
• 1/4 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
• 1/4 κ.γλ. σκόνη σκόρδου
• 4 συσκευασίες Zero φετουτσίνι MyProtein 
• ¼ κ.γλ. θαλασσινό αλάτι
• 2 φλιτζάνια (170γρ) μπρόκολο σε μπουκίτσες
• 4 κ.γλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδo

Εκτέλεση
1. Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και το τυρί κρέμα και τα λιώνετε σε χαμηλή φωτιά. Μόλις λιώσουν ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατεύετε μέχρι να γίνουν γίνουν μία σάλτσα.
2. Προσθέτετε τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και απομακρύνετε από τη φωτιά
3. Σε ένα άλλο τηγάνι το ελαιόλαδο και μαγειρεύετε το μπρόκολο σε μέτρια φωτιά.
4. Αλατίζετε το μπρόκολο και το μαγειρεύετε για περίπου 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
5. Ανοίγετε τις συσκευασίες με τα zero φετουτσίνι τα ρίχνετε σε ένα στραγγιστήρι και τα ξεπλένετε κάτω από τη βρύση για 2-3 λεπτά.
6. Τα στεγνώνετε με λίγο χαρτί κουζίνας να φύγουν τα πολλά νερά.
7. Ρίχνετε το φετουτσίνι στο τηγάνι με το μπρόκολο και τα μαγειρεύετε για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
8. Ρίχνετε τη σάλτσα με το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα στο τηγάνι με τα φετουτσίνι και το μπρόκολο και τα ανακατεύετε.
Τα σερβίρετε ζεστά.

Προβολές: 4707

Ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος, παρμεζάνα και μπρόκολο