Skip to main content

rebalance

Μία συνταγή για κεφτεδάκια γαλοπούλας που σίγουρα δεν έχετε ξανακάνει και θα σας αρέσει πολύ γιατί είναι απλή και γρήγορη ενώ το αποτελέσμα θα ξετραλάνει μικρούς και μεγάλους!

(Διατροφική ανάλυση Ανά μερίδα: 207 θερμίδες, 22.7 γρ πρωτεΐνη, 12.8 γρ λίπος, 0.4 γρ υδατάνθρακες)

Υλικά για 4 μερίδες
• 450 γρ κιμά γαλοπούλας
• 4 Κ.Σ. φρέσκο μαϊντανό
• 1 Κ.Σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
• 1/4 κ.γλ. σκόνη σκόρδου
• 1/2 κ.γλ. σκόνη κρεμμυδιού
• 1 κ.γλ. ξύσμα λεμονιού
• θαλασσινό αλάτι



Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στον αέρα στους 190 βαθμούς ºC.
2. Βάζετε τον κιμά, τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού, το ξύσμα λεμονιού, τον μαϊντανό και το αλάτι σε ένα μπολ.
3. Ανακατεύετε το μίγμα και πλάθετε 16 με 20 κεφτεδάκια.
4. Βάζετε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 με 30 λεπτά.

Καλή σας όρεξη!

Προβολές: 3314

Κεφτεδάκια γαλοπούλας