Πληκτρολογήστε μία λέξη "κλειδί" για να αναζητήσετε τη συνταγή που επιθυμείτε.

Κετογονική μαγιονέζα με MCT C-8 σε 5 λεπτά

Υπάρχει η αντίληψη πως η μαγιονέζα δεν είναι υγιεινή. Θα συμφωνήσω στο ότι καμία μαγιονέζα του εμπορίου δεν είναι υγιεινή γιατί δυστυχώς δεν φτιάχνεται με ποιοτικά έλαια. Όλες οι μαγιονέζες του εμπορίου φτιάχνονται με σογιέλαιο (καταστρέφει το θυρεοειδή), κραμβέλαιο, ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο ή άλλο φλεγμονώδες σπορέλαιο / φυτικό έλαιο που προωθούν τη γήρανση και είναι εξίσου βλαβερά όσο και η ζάχαρη για τον οργανισμό μας. Η λύση είναι να αφιερώσουμε μόλις 5 λεπτά και με ένα ραβδομπλέντερ, τις κατάλληλες κινήσεις και το σωστό κετογονικό MCT C-8 λάδι μέσης αλύσου θα έχετε την πιο γευστική την πιο υγιεινή κετογονική μαγιονέζα.

Διαβάστε Περισσότερα

Κρεμώδης Νηστίσιμη Κετογονική Σούπα Μπρόκολου

Αυτή η σούπα είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς γλουτένη και μια τέλεια συνταγή χωρίς κρέας και ζωική πρωτεΐνη για όσους νηστεύουν κάθε Δευτέρα και Παρασκευή αλλά ακολουθούν έναν κετογονικό τρόπο ζωής. Πολλοί πιστεύουν πως η κετογονική είναι να τρώμε κάθε μέρα μόνο κρέας και ζωική πρωτεΐνη αλλά αυτό δεν ισχύει. Αυτή είναι η εκδοχή μου για κρεμώδη σούπα μπρόκολου με σπανάκι και μια νότα λεμονιού. Μια ενδιαφέρουσα νηστίσιμη εκδοχή κετογονικής σούπας μπρόκολου χωρίς κρέμα γάλακτος και τυρί!

Διαβάστε Περισσότερα

Φρυγανιές νηστίσιμες χαμηλών υδατανθράκων

Αυτές οι φρυγανιές είναι πολύ χαμηλές σε υδατάνθρακες, χωρίς γλουτένη, νηστίσιμες.

Το τέλειο υποκατάστατο της φρυγανιάς και εξαιρετικά εύκολες στην παρασκευή τους!

Διαβάστε Περισσότερα

Cookies κολλαγόνου χωρίς αυγό

Αυτά τα μπισκότα έχουν φτιαχτεί με ζελατίνη αντί για αβγό. Επίσης, δεν έχουν αλεύρι μόνο πρωτεΐνη κολλαγόνου. Αυτά τα cookies εκτός του ότι είναι πολύ χαμηλών υδατανθράκων και κατάλληλα για άτομα με διαβήτη ταυτόχρονα είναι κατάλληλα σε όσους έχουν αλλεργία στο αβγό.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Πρωτεϊνική πίτσα με βάση κιμά κοτόπουλου

Προσπαθώ να σκέφτομαι πιο δημιουργικά: στα αγγλικά «outside of the box». Οι συνταγές μου είναι περισσότερο πρωτεϊνικές – κετογονικές. Στόχο μου είναι να ικανοποιήσω όσους και όσες επιθυμούν να έχουν υπό έλεγχο και τις θερμίδες τους. Επίσης οι συνταγές μου είναι κατάλληλες για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη, για άτομα με διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2, και εμπλουτισμένες σε θρεπτικά συστατικά.
Κάπως έτσι λοιπόν προέκυψε η ιδέα (που φυσικά δεν είναι δική μου υπάρχει και στο Διαδίκτυο) για αυτή τη συνταγή για βάση πίτσας με βάση τον κιμά κοτόπουλου. Ο γιος μιας φίλης μου τρώει περιέργως μόνο τα από επάνω της πίτσας και όχι τη ζύμη και νομίζω πως αυτή είναι κατάλληλη και για αυτόν.

Διαβάστε Περισσότερα