Πληκτρολογήστε μία λέξη "κλειδί" για να αναζητήσετε τη συνταγή που επιθυμείτε.

Φρυγανιές νηστίσιμες χαμηλών υδατανθράκων

Αυτές οι φρυγανιές είναι πολύ χαμηλές σε υδατάνθρακες, χωρίς γλουτένη, νηστίσιμες.

Το τέλειο υποκατάστατο της φρυγανιάς και εξαιρετικά εύκολες στην παρασκευή τους!

Διαβάστε Περισσότερα

Cookies κολλαγόνου χωρίς αυγό

Αυτά τα μπισκότα έχουν φτιαχτεί με ζελατίνη αντί για αβγό. Επίσης, δεν έχουν αλεύρι μόνο πρωτεΐνη κολλαγόνου. Αυτά τα cookies εκτός του ότι είναι πολύ χαμηλών υδατανθράκων και κατάλληλα για άτομα με διαβήτη ταυτόχρονα είναι κατάλληλα σε όσους έχουν αλλεργία στο αβγό.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Πρωτεϊνική πίτσα με βάση κιμά κοτόπουλου

Προσπαθώ να σκέφτομαι πιο δημιουργικά: στα αγγλικά «outside of the box». Οι συνταγές μου είναι περισσότερο πρωτεϊνικές – κετογονικές. Στόχο μου είναι να ικανοποιήσω όσους και όσες επιθυμούν να έχουν υπό έλεγχο και τις θερμίδες τους. Επίσης οι συνταγές μου είναι κατάλληλες για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη, για άτομα με διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2, και εμπλουτισμένες σε θρεπτικά συστατικά.
Κάπως έτσι λοιπόν προέκυψε η ιδέα (που φυσικά δεν είναι δική μου υπάρχει και στο Διαδίκτυο) για αυτή τη συνταγή για βάση πίτσας με βάση τον κιμά κοτόπουλου. Ο γιος μιας φίλης μου τρώει περιέργως μόνο τα από επάνω της πίτσας και όχι τη ζύμη και νομίζω πως αυτή είναι κατάλληλη και για αυτόν.

Διαβάστε Περισσότερα

Παγωμένο αφέψημα πικραλίδας με λάιμ

-To Φυσικό διουρητικό ρόφημα-

Πολλά άτομα ακόμα και σε μια χαμηλών υδατανθράκων διατροφή, υποφέρουν από κατακράτηση υγρών. Μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως πριν την έμμηνο ρύση, λόγω έλλειψης και κακής ποιότητας ύπνου, στρες ή απλά λόγω καθιστικού τρόπου ζωής. Από καιρό σε καιρό μια ήπια κατακράτηση μπορεί να αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι από εμάς, αλλά για κάποια είναι ένα επαναλαμβανόμενο και πολύ ενοχλητικό πρόβλημα ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Κετογονική σαλάτα με σαρδέλες

Οι σαρδέλες είναι λιπαρά ψάρια χαμηλής περιεκτικότητας σε υδράργυρο και πολύ καλή πηγή ω-3 λιπαρών οξέων, τα οποία έχουν συνδεθεί με την υγεία της καρδιάς, βελτιωμένη νευρολογική λειτουργία και αντιφλεγμονώδη δράση. Μια κονσέρβα σαρδέλες σε ελαιόλαδο περιέχει 1,8 γραμμάρια ω-3, έως και 137% σε βιταμίνη Β12, η οποία αποτελεί βασική βιταμίνη για τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και την υγεία των κυττάρων του αίματος.

Διαβάστε Περισσότερα
x

stayhome

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων μείωσης της εξάπλωσης του κορονοϊού,
σας ενημερώνω ότι οι συνεδρίες μας θα πραγματοποιούνται εξ΄αποστάσεως μέχρι νεωτέρας.
Δείτε όλους τους δυνατούς τρόπους
ΕΔΩ

Με σεβασμό, Ελένη Παπαγιαννίδου