Skip to main content

rebalance

Υλικά για 10 βάφλες 

Ανά μερίδα: 144 Θερμίδες, 8 γρ  Λίπος, 12.2 γρ Πρωτεΐνη, 4 γρ Υδατάνθρακες, 2.1 γρ Εδώδιμες ίνες

Υλικά

  • 1/2 φλιτζάνι πρωτεΐνη ορού γάλακτος ((whey protein isolate), βανίλια 
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι καρύδας 
  • 1/2 κ.γλ. θαλασσινό αλάτι 
  • 1/2 φλιτζάνι  κρυσταλλική ερυθριτόλη με στέβια
  • 1 Κ.Σ.  μπέικιν πάουντερ χωρίς  γλουτένη
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος ή γάλα καρύδας 
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 4 αυγά 
  • 4 Κ.Σ. βούτυρο ή λάδι καρύδας, λιωμένο
  • 1 κ.γλ. εσάνς βανίλια 

 

Εκτέλεση

1.Προθερμαίνετε τη βαφλιέρα. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι καρύδας την σκόνη πρωτεΐνης, το αλάτι , το μπέικιν πάουντερ και το γλυκαντικό. 

2.Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε το γάλα, το νερό, τα αυγά, το βούτυρο και την υγρή βανίλια.  Προσθέτετε αργά το υγρό μίγμα στα στερεά.

3.Το αφήνετε να σταθεί για  5 λεπτά. 

4.Τις ψήνετε σύμφωνα με τις οδηγίες τις βαφλιέρας.

5.Μπορείτε να τις αποθηκεύσετε ατομικά στην κατάψυξη και να τις αποψύχετε για το πρωινό.

 

Tip: Συνοδεύεται άψογα με μία κούπα ζεστή σοκολάτα χαμηλών υδατανθράκων, χωρίς γλουτένη! 

Δείτε την συνταγή για την ζεστή σοκολάτα εδώ