Skip to main content

rebalance

Συνταγή για Σορμπέ Γλυκολέμονο με Αβοκάντο για όσους ακολουθούν κετογονική διατροφή ή διατροφή χαμηλών υδατανθράκων λόγω διαβήτη από την κλινική Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, Παπαγιαννίδου Ελένη. 

 

Υλικά  για κετογονικό σορμπέ γλυκολέμονο με αβοκάντο
(για 5 μερίδες)
1 φλιτζάνι γάλα καρύδας 
1 φλιτζάνι νερό
2 ώριμα αβοκάντο
3/4 φλιτζανιού ερυθριτόλη με στέβια σε πούδρα
2 Κ.Σ. χυμό γλυκολέμονου λεμονιού
Ξύσμα από 1 γλυκολέμονο
1/2 κ.γλ. θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση
1. Τα βάζετε όλα σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάτε.
2. Ρίχνετε το μίγμα στο κάδο της παγωτομηχανής.
3. Μόλις είναι έτοιμο το βάζετε σε ένα ειδικό δοχείο στην κατάψυξη.

Δείτε περισσότερες γλυκές και δροσιστικές κετογονικές συνταγές χωρίς ζάχαρη ΕΔΩ