Skip to main content

rebalance

 Υλικά για 16 περίπου μεγάλα κράκερς

• 200γρ ηλιόσποροι
• 160γρ σουσάμι
• 2 Κ.Σ. φλοιό ψυλλίου 
• 500ml νερό
• 1 κ.γλ. αλάτι



Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160˚C.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τα ανακατεύετε, ρίχνετε το νερό και αφήνετε το μίγμα να σταθεί έως ότου πήξει για 15 λεπτά.
3. Απλώνετε το μίγμα όσο πιο λεπτό γίνεται σε δύο ταψιά (40 επί 30 εκατοστών) όπου έχουμε απλώσει μια λαδόκολλα, την οποία έχουμε λαδώσει με ελαιόλαδο.
4. Τα ψήνετε για 1 ώρα και 15 - 20 λεπτά.
5. Βγάζετε τα ταψιά από το φούρνο. Τα αφήνετε να κρυώσουν. Τα αποθηκεύετε σε κουτί για μπισκότα.