Συστατικά
500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
1/4 κουτ. θαλασσινό αλάτι (2γρ περίπου)
1/4 κουτ. σκόνη σκόρδου (1γρ περίπου)
1 κουτ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ (8γρ περίπου)
1/2 μικρό λάχανο ψιλοκομμένο (357 γρ περίπου)
Εκτέλεση
Σοτάρετε τον κιμά ένα μεγάλο τηγάνι.
Προσθέτετε και τα μπαχαρικά.
Μόλις έχει μαγειρευτεί ο κιμάς προσθέτετε το λάχανο.
Μαγειρεύετε για περίπου 10 ακόμα λεπτά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι το λάχανο να μαλακώσει. Τόσο απλά!
