Skip to main content

rebalance

Φαίνεται λίγο περίεργη αλλά αξίζει να τη δοκιμάσετε! Ιδιαίτερα αν στο παιδί δεν αρέσει να τρώει αβγά, αυτή η συνταγή είναι μια έξυπνη ιδέα να έχετε «κρύψετε» κάτι τόσο υγιεινό όσο τα αβγά σε κάτι που δεν πρόκειται να το καταλάβει και θα ενθουσιαστεί που τρώει κάτι σοκολατένιο.


Ανά μερίδα: 182 θερμίδες, 12γρ λίπος, 13γρ πρωτεΐνη, 3γρ υδατάνθρακες, 2γρ εδώδιμες ίνες

Υλικά για 2 μερίδες
4 βραστά σφιχτά αβγά, ξεφλουδισμένα
2/3 φλιτζανιού άγλυκο γάλα αμυγδάλου με 13 θερμίδες/100 ml
6 Κ.Σ. σκόνη ζαχαροπλαστικής ερυθριτόλη με στέβια, Ecstevia
4 Κ.Σ. κακάο σκόνη 
σπόρους από 2 κλωναράκια βανίλιας ή εσάνς βανίλια
1/8 κ.γλ. θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση
1. Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε μέχρι να γίνει μια πολύ απαλή κρέμα.
2. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω κακάο ή ερυθριτόλη με στέβια ανάλογα με το πόσο σοκολατένιο ή γλυκό θέλετε να είναι.
3. Την αποθηκεύετε στο ψυγείο για 4 ημέρες.