Skip to main content

rebalance

Εύκολο παγωτό ξυλάκι σοκολάτα για μικρούς και μεγάλους!  

Υλικά για 4 μερίδες
• 400 γραμμάρια γάλα καρύδας Aroy-D
• 4 Κ.Σ. ερυθριτόλη με στέβια
• 2 Κ.Σ. κακάο Nestle
• 1/4 κ.γλ. θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση
1. Βάζετε το γλυκαντικό σε ένα ηλεκτρικό μύλο και το κάνετε πούδρα.
2. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το γάλα καρύδας, το κακάο, το γλυκαντικό σε πούδρα και το αλάτι και το ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι να μαγειρευτεί το κακάο.
3. Απομακρύνετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει τελείως.
4. Μεταφέρετε το μίγμα πλαστικές θήκες για παγωτό ξυλάκι ή σε θήκες για παγάκια και καταψύξτε τα. Μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη για 3 μήνες.