Οι περισσότερες από εμάς σπάνια δίνουμε στο πεπτικό μας σύστημα πολλή προσοχή, εκτός κι αν αρχίσουμε να νιώθουμε ενοχλήσεις, φούσκωμα ή καούρες ή γενική δυσφορία όταν τρώμε πολύ. Η γεύση, οι θερμίδες, ακόμα και η εμφάνιση έχουν μεγαλύτερη σημασία για εμάς απ’ ό,τι οι πεπτικές συνέπειες των μαγειρικών δημιουργιών μας. Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν το ότι οι πεπτικές ενοχλήσεις είναι κοινό πρόβλημα σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού.
Διαβάστε το άρθρο της στο shape.gr