Υπάρχει η αντίληψη πως η μαγιονέζα δεν είναι υγιεινή. Θα συμφωνήσω στο ότι καμία μαγιονέζα του εμπορίου δεν είναι υγιεινή γιατί δυστυχώς δεν φτιάχνεται με ποιοτικά έλαια. Όλες οι μαγιονέζες του εμπορίου φτιάχνονται με σογιέλαιο (καταστρέφει το θυρεοειδή), κραμβέλαιο, ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο ή άλλο φλεγμονώδες σπορέλαιο / φυτικό έλαιο που προωθούν τη γήρανση και είναι εξίσου βλαβερά όσο και η ζάχαρη για τον οργανισμό μας. Η λύση είναι να αφιερώσουμε μόλις 5 λεπτά και με ένα ραβδομπλέντερ, τις κατάλληλες κινήσεις και το σωστό κετογονικό MCT C-8 λάδι μέσης αλύσου θα έχετε την πιο γευστική την πιο υγιεινή κετογονική μαγιονέζα.
Συνταγές για διαβητικούς, Συνταγές, Αλμυρές συνταγές, Κετογονική διατροφή
Συνέχεια ανάγνωσης