Αβοκάντο Μαγιονέζα (χωρίς αβγό!)
Οι περισσότερες μαγιονέζες του εμπορίου έχουν σογιέλαιο ή φυτικά έλαια, τα οποία συνιστώ να τα αποφεύγετε τελείως. Για αυτό καλύτερα είναι να φτιάξετε σπιτική μαγιονέζα με ελαιόλαδο. Στην περίπτωση όμως που δεν θέλετε να φάτε ωμό κρόκο αβγού ή έχετε αλλεργία στο αβγό αυτή η μαγιονέζα είναι μια καλή εναλλακτική. Ήθελα να φτιάξω μια μαγιονέζα χωρίς αυγό που θα εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη πηγή υγιεινού λίπους και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μαγιονέζα σε σαλάτα με τόνο, γαρίδες και κοτόπουλο.
Συνταγές για διαβητικούς, Συνταγές, Αλμυρές συνταγές
- Προβολές: 6118