Σύμφωνα με μελέτη: Τα ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ δρουν προστατευτικά στον κίνδυνο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ!
Αυτή η μετα-ανάλυση διεξήχθη σε 15 μελέτες και βρέθηκε πως η υψηλότερη πρόσληψη κορεσμένου λίπους σχετίζεται αντίστροφα με τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, νοσηρότητας και θνησιμότητας με τη φυλή, το φύλο, και το ΔΜΣ ως τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τον κίνδυνο αυτό.
Τα ακόλουθα 3 σημεία είναι σημαντικά, διαβάστε τα, πριν μπείτε στον πειρασμό να την “πέσετε” στην κρέμα γάλακτος!
- Προβολές: 1583