Skip to main content

rebalance

Ομιλία στο 36ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο για:"Πολιτικές για την κατανάλωση ζάχαρης και συστάσεις. Υπάρχει διχογνωμία;"

Δρ. Ελένη Παπαγιαννίδου, Νοσοκομειακός Διαιτολόγος, ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ,  Μέλος Διοικητικού του Πανελληνίου Συλλόγου Νοσοκομειακών Διαιτολόγων ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.Δ.

Συνέχεια ανάγνωσης

  • Προβολές: 1209

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος: 10 οφέλη στην υγεία μας!

Τι είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος;

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για άτομα όλων των ηλικιών που εκτιμούν το ρόλο ενός υγιεινού τρόπου ζωής.  Είναι μια πλήρης πρωτεΐνη που περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα και είναι πολύ εύπεπτη. 

Ο ορός γάλακτος είναι μία από τις δύο κύριες πρωτεΐνες που βρίσκονται στα γάλα.

Συνέχεια ανάγνωσης

  • Προβολές: 13603

Ποια φυσικά γλυκαντικά χρησιμοποιώ και γιατί!

Το πρόβλημα με τη ζάχαρη δεν είναι απλά οι θερμίδες ή ο υψηλός γλυκαιμικός δείκτης της. Ο κύριος λόγος, που η ζάχαρη δεν είναι υγιεινή αφορά την υπερβολική περιεκτικότητα της σε φρουκτόζη. Περιέχει 50% φρουκτόζη και 50% γλυκόζη

Όσο λιγότερη φρουκτόζη έχει ένα γλυκαντικό τόσο πιο υγιεινό είναι

Συνταγές για διαβητικούς, Συνταγές, Φυσικά γλυκαντικά , Επιστημονικά άρθρα, Γλυκές συνταγές για Διαβητικούς, Αλμυρές συνταγές, Συνταγές για υγιεινά πρωϊνά και σνακ, Κετογονική διατροφή

Συνέχεια ανάγνωσης

  • Προβολές: 75099

H κατανάλωση κρέατος οδηγεί τελικά σε ασθένειες όπως η καρδιοπάθεια;

Τρώμε κρέας για εκατομμύρια χρόνια και το πιο πιθανό είναι πως έχουμε προσαρμοστεί σε αυτό. Παρ' όλα αυτά, ορισμένοι που πιστεύουν πως η κατανάλωση κρέατος μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες όπως η καρδιοπάθεια.

Συνέχεια ανάγνωσης

  • Προβολές: 1864